Circus in de Bibliotheek

Voorstelling voor kinderen vanaf 4 jaar in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk

0

Wil jij Toeloeloe en Harrie, de twee leukste vriendjes van Nederland, leren kennen? Kom met je papa of mama genieten van deze leuke voorstelling. Marieke Reehoorn vertelt op een beeldende en grappige manier over Toeloeloe en Harrie.

Ondertussen tekent Vera de Baccker de twee figuurtjes waardoor ze steeds meer vorm krijgen. Daarna leest Marieke voor en komen Toeloeloe en Harrie echt tot leven in de poppenkastvoorstelling ‘Circus’.

Toeloeloe en Harrie zien een prachtige tent. Hij heeft rode en gele strepen. Er komt muziek uit de tent. Voorzichtig nemen Toeloeloe en Harrie een kijkje. Wat ze daar allemaal zien!!! Ze kunnen hun ogen niet geloven.

Misschien mag je aan het einde van de voorstelling wel even knuffelen met deze twee lieve en grappige vriendjes. De voorstelling is op woensdag 28 november om 15:00 uur in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk (Fie Carelsenplein 2). Wil je zeker zijn van een plek, reserveer dan gelijk een gratis kaartje voor je kind én voor jezelf via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Info
Woensdag 28 november | 15:00 – 15:45 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk, Fie Carelsenplein 2 in Haarlem | Kinderen vanaf 4 jaar