Verhalenrestaurant: Goede voornemens, dat ging goed fout

0

Op 5 februari start weer een nieuwe serie van het Verhalenrestaurant in de Pletterij, georganiseerd door Petra van Dam. Het thema voor deze avond is: Goede voornemens, dat ging goed fout.

Hoe zijn jouw ervaringen met de goede voornemens die je je aan het begin van het jaar had: hoe vaak is het voorgekomen dat alles heel anders uitpakte? Kom en vertel erover in het Verhalenrestaurant.

Op dinsdag 5 februari kunnen maximaal vijf mensen in tien minuten hun verhaal vertellen in het restaurant van de Pletterij. Op vorige avonden heeft dat heel gevarieerde verhalen opgeleverd. Iedereen kan komen vertellen, van jong tot oud. Een muzikant houdt de tijd in de gaten.

De verhalenavond begint om 19.00 uur en is gratis toegankelijk. Daarvoor kun je om 18.00 uur aanschuiven voor een ‘eenvoudige doch voedzame maaltijd’, die door enthousiaste vrijwilligers wordt bereid. De maaltijd kost € 6,–. De Pletterij is gevestigd aan de Lange Herenvest 122, 2011 BX Haarlem.

Wil je komen eten en/of luisteren reserveer dan via www.pletterij.nl. Wil je zelf vertellen, neem dan contact met Petra van Dam op: peetvandam@outlook.com.

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “Google Maps” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in: (Geleverd door FeedBurner)