Fotoverslag RipLive 2018

0

Op vrijdagavond 8 maart was het dan weer zover: RipiLive 2018. Een mooie lijst van (helaas) in 2018 overleden artiesten kwam naadloos voorbij in deze uitermate goed in elkaar gezette show. De energie spatte er vanaf!

De grootste hits van o.a. Jurgen Marcus, Edwin Hawkins, Tony Joe White, Dr. Hook en Motorhead kwamen voorbij in de grote zaal van het Patronaat. De huisband bestond uit Arnold Smits (Gotcha!/Raggende Manne), Thijs Vermeulen (Sjako), Patrick van Herrickhuizen (Van Dik Hout/Sjako), Paul van Schaik (Family/Alain Clark), Xander Treffers, Mindel Koning (zang) en Bart van der Poel (Sellfish). Violiste Maria Eldering en blazersmuzikanten Rodney Calis en Erwin Benjamins speelden met een groot aantal nummers mee. De presentatie lag in handen van de bedenkers van RipLive, Hans Goes en Alain Timmers.

Gastoptredens waren er deze keer van Freek de Jonge, Ria Valk, Monique Klemann, Frank Kraaijeveld, Beatrice van der Poel, Xander Hubrecht, Nyjolene Grey, Rom Helweg en Sandra van Nieuwland. Zie ook ons vorige bericht over RipLive.

In de drie uur durende show vloog een gevarieerd muzikaal leven aan mij voorbij. 🙂