Bloemencorso door Raadhuisstraat Heemstede [video + foto's]

3

Op zaterdag 13 april vertrok het Bloemencorso vanaf de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk naar Haarlem. Het thema van deze editie was Changing World. Een wereld die verandert. Innovatie, bewuster leven, dynamiek, gezondheid, geluk; dat is wat we wensen.

Het bloemencorso van de bollenstreek trok voor het eerst in de 72 jaar van zijn bestaan niet langs maar door het centrum van Heemstede. Vlak voor de aankomst in de Raadhuisstraat viel nog even een stevig pak hagel neer maar dat kon de pret niet drukken. De honderden aanwezigen liefhebbers werden door de ondernemers in de watten gelegd. Hapje, drankje, uitreiking van een tulp, gezellige muziek voor de aankomst, er was aan alles gedacht.

Mooi, geleidelijk, rustig en met enige afstand van elkaar trok het corso door de Raadhuisstraat en de Binnenweg. Echt zoals een bloemencorso moet zijn. Volop genieten van alle pracht en praal. Ook de komende drie jaar zal de corso deze route nemen welke nu al een enorm succes was.

Een reportage van Foto Ad Schaap.

3 REACTIES

Comments are closed.