Verdachte van inbraak aangehouden

1

Een 35-jarige man zonder vast woonadres is in de nacht van woensdag op donderdag rond 02.30 uur aangehouden op verdenking van het plegen van een inbraak in een horecagelegenheid aan de Fonteinlaan in Haarlem.

De politie kreeg een melding van een beveiliger die vertelde dat het inbraakalarm in meerdere zones afging. Op het moment dat agenten een rondje liepen met de beveiliger zagen zij een man wegrennen in de richting van een fietspad. De man had een tas in zijn hand die hij tijdens zijn vlucht liet vallen.

Binnen enkele minuten werd het park afgeblokt en werd de hulp van een hondengeleider gevraagd. Ook de politiehelikopter kwam een zoekslag maken. Op de Dreef zag een agent ineens een man aan de rand van de bosjes staan die vermoedelijk wachtte op het moment dat hij kon ontsnappen. De man zag echter niet de agent en kon zo worden aangehouden.

In de tas die de verdachte bij zich had en weggooide, zaten meerdere goederen afkomstig uit de horecagelegenheid. Ook in zijn jas werden producten aangetroffen. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

1 REACTIE

Comments are closed.