Fotoverslag Sunday Sessions: Crazy Little Things

0

Sunday Sessions, een initiatief van Hans Goes en Alain Timmers, organiseerde afgelopen zondag weer een mooie tributemiddag in het Patronaat. Deze keer was Queen Tribute band Crazy Little Things aan de beurt.

De kleine zaal van het Patronaat zat goed vol met Queen-fans van alle leeftijden. De band wist de nummers uiterst goed ten gehore te brengen, iedere noot was exact hetzelfde als het origineel van Queen en zo wist Crazy Little Things een geweldige dynamische show neer te zetten alsof je naar een live optreden van Queen zelf zat te luisteren zonder dat de band zijn eigen identiteit verloor. De hele zaal zong en danste dan ook alle nummers enthousiast mee.

Meer over de Sunday Sessions is hier en hier te vinden.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)