Game of Poems in Bibliotheek Haarlem Centrum

Ellen Deckwitz, Ingmar Heytze en Thomas Möhlmann in de Bibliotheek

0

Vind je het ook zo jammer dat Game of Thrones nu echt voorbij is? Wat moet je nu met je vrije tijd op de maandagavond? Niet getreurd! Op maandag 5 juni herbeleef je de avonturen van Jon Snow, Daenerys Targaryen, Cercei en Jaime Lannister op geheel eigenzinnige wijze met de Game of Poems.

Al enkele jaren schrijven dichters Ellen Deckwitz, Ingmar Heytze en Thomas Möhlmann bij elke aflevering een ‘Poem of Thrones’. Het resultaat is Game of Poems, een boek van 67 gedichten mét toelichtingen. De drie dichters komen woensdag 5 juni naar de Bibliotheek Haarlem Centrum voor een Game of Poems optreden. De avond is van 20:00 – 21:30 uur en de toegangsprijs bedraagt € 5,-; niet-leden betalen € 10,-. Bestel een kaartje via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl

Poem of Thrones
Het hartstochtelijke nerdy hobbyproject van de drie dichters nam al snel een vlucht via drukbezochte optredens op onder meer het Schotse Stanza International Poetry Festival en Lowlands.

Dichtbundel Game of Poems
Game of Poems reflecteert, filosofeert, bekritiseert én complementeert, en is daarom een onontbeerlijke bundel voor iedereen die iets heeft met Game of Thrones, met de beste Nederlandse poëzie van dit moment, of met allebei.

Over de dichters

  • Ellen Deckwitz (1982) is dichter, columnist, ongeslagen slamkampioene, Eurovisie Songfestival-deskundige en Slimste mens-finaliste.
  • Ingmar Heytze (1970) is dichter, columnist, performer en presentator. Hij was de eerste stadsdichter van Utrecht. Heytze won verschillende prijzen, waaronder de C.C.S. Croneprijs voor zijn gehele oeuvre.
  • Thomas Möhlmann (1975) is dichter, redacteur, bloemlezer en schrijfdocent. Hij publiceerde vier dichtbundels en twaalf poëziebloemlezingen en stond net als Ellen en Ingmar overal als dichter op de planken.

Info
Woensdag 5 juni | 20:00 – 21:30 uur | € 5,- leden / € 10,- niet-leden
de Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32