Straatroof Prins Bernhardlaan

1

Op vrijdagavond is een 30-jarige Haarlemmer het slachtoffer geworden van een straatroof op de Prins Bernhardlaan in zijn woonplaats.

Omstreeks 20.30 uur was het slachtoffer op de fiets onderweg vanuit Amsterdam naar Haarlem. Op de Prins Bernhardlaan, onder het Rottepolderplein, werd hij klemgereden door twee jongens op een scooter. Zij wilden zijn rugtas hebben. Toen hij deze niet af wilde geven, werd het slachtoffer geslagen. De twee daders zijn er uiteindelijk met de tas vandoor gegaan. Het slachtoffer raakte verder niet gewond.

Getuigen
De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval. Heeft u de straatroof gezien of heeft u informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

1 REACTIE

Comments are closed.