Fotoreportage No Labels Festival

0

Op vrijdagavond 11-10-2019 werd het eerste No Labels Festival gehouden in de grote zaal van het Patronaat in Haarlem.

Een mooie afsluiter van de internationale Coming Out Dag. Een geweldige feestavond met onder andere Merol, DJ Moog, DJ Bo Monde en een Smartlappen Karaoke. De karaoke was een groot succes; er waren zoveel aanmeldingen dat de inschrijving om een liedje op het podium te zingen vrij snel gesloten moest worden om te voorkomen dat het festival een paar dagen zou gaan duren. 😉

De belangrijkste boodschap deze avond: helemaal zichtbaar jezelf mogen zijn en dat prachtige gevoel was in de hele zaal waarneembaar. Onze fotograaf Hans van Leuven was er bij om een leuke fotoreportage te maken.

De organisatie wil met No Labels Festival bereiken dat de LHHBTQIA-gemeenschap op deze dag 100% zichtbaar zichzelf kan zijn. No Labels Festival gelooft dat het positieve grensoverschrijdende geluid in Nederland een stem nodig heeft en wil de nieuwe hokjesgeest doorbreken door te laten zien hoe leuk verscheidenheid is,” luidt de boodschap op de website van No Labels Festival. Ook op Facebook kan je meer lezen over het Festival.

De organisatie voorspelde dat er volgend jaar weer een No Labels Festival komt!

P.S. Sta je op een foto en heb je liever niet dat de foto op onze site staat, stuur dan even een mailtje naar info@haarlemupdates.nl.