Kerstconcert La Familia in de Grote of Sint Bavokerk

2

Op zondagmiddag 8 december was er een schitterend Kerstconcert in de Grote of Sint Bavokerk op de Grote Markt door de Nederlandse zangers-familie La Familia. Het concert begon om 15.00 uur maar ruim voor aanvang was er geen stoel en kerkbank meer vrij voor het vijf kwartier durende concert.

La Familia was niet compleet. Dochter Belinda was net bevallen van een prachtige zoon en werd vervangen door Andrea. Tijdens het optreden werd het drietal ondersteund door het Haarlems Kinderkoor en de La Familia Ballroom Dancers.

Naast de mooie kerstklassiekers was er ook even een moment van aandacht dat het kindje ook anders geboren kan worden. La Familia zong Sanne, één van hun liedjes van hun album: ‘De Kracht van Down’.

De Kracht van Down is een album met 18 prachtige liedjes over kinderen en volwassenen met het syndroom van Down. Hoe zij ontroeren, ontwapenen, vrolijkheid en liefde genereren, waar zij in hun leven mee te maken hebben, hun talenten en welke bijzondere rol zij in het leven spelen. Met de aankoop van het album steunt u het totale Down Project dat La Familia in samenwerking met Stichting Wij Voor Jou en ondersteund door Stichting De Vrije Mare initieert. Dit betreft onder meer de creatie van een Multifunctioneel muziekboek met gedichten, bladmuziek en karaoke cd, zodat alle liedjes door iedereen kunnen worden gespeeld en meegezongen; en de productie van een muziektheaterstuk. Voor meer informatie: www.stichtingwijvoorjou.nl.

Ambassadeurs – La Familia
Stichting Wij Voor Jou verheugt zich zeer over het feit dat La Familia zich als ambassadeurs aan de stichting hebben verbonden. “Mede door hun inzet zijn wij in staat om een aantal prachtige initiatieven leven in te blazen, waaronder het hartverwarmende concertproject voor ouderen: Goud Voor Oud, waarmee vorig jaar ruim 25.000 vereenzaamde ouderen een onvergetelijke dag mochten beleven.”

La Familia brak als “Classic meets Pop” zingend gezin door onder de naam Opera Familia via het TV programma Holland’s Got Talent in 2011. Met een gouden album, de Populariteit Award 2012, een eigen TV Special, diverse succesvolle theater tournees in eigen land en talrijke internationale concerten hebben zangers/songwriters Carla, Paul en Belinda een stevige plaats veroverd in de Muzikale Show Biz. Optredens voor Radio en TV, waaronder Koffietijd, All You Need is Love, Max Maakt Mogelijk, Koningsdag Special vanuit Paleis Soestdijk en lovende reacties naar aanleiding van hun theater tournees en diner shows.

Een reportage van Foto Ad Schaap.

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)

2 REACTIES

Comments are closed.