Gratis sportclinics in Haarlem-Noord

0

In Haarlem-Noord staan 2 ontzettend leuke sportmiddagen op het programma in samenwerking met maar liefst 3 sportverenigingen. Kinderen van 7 t/m 12 jaar kunnen meedoen aan deze gave sportclinics op vrijdag 22 en 29 mei van 15:30 – 17:00 uur.

Per keer krijgen de kinderen 3 clinics van 30 minuten. De volgende sporten staan op het programma: Korfbal verzorgd door Aurora, Rugby door Rugby Club Haarlem en Honk-softbal gegeven door Onze Gezellen. De sportmiddagen zijn op het Van der Aart sportpark.

Alle activiteiten zijn gratis, maar aanmelden is verplicht. Per dag kunnen er maximaal 45 kinderen meedoen wacht niet te lang met inschrijven want vol = vol! Inschrijven kan via de website sportindewijk.nl.

Uiteraard worden tijdens deze sportmiddag alle Corona protocollen en hygiëne voorschriften gevolgd.

- Advertentie -