Nieuwe dienstregeling Connexxion Haarlem-IJmond per 3 januari 2021

0

Met ingang van zondag 3 januari 2021 rijden de bussen van Connexxion in de regio Haarlem-IJmond volgens een nieuwe dienstregeling. De aanpassing in de dienstregeling is noodzakelijk door een afname van het aantal reizigers vanwege het Coronavirus.

Zodoende is Connexxion met de opdrachtgever (Provincie Noord-Holland) in gesprek gegaan om een aangepaste dienstregeling te bieden in 2021. In deze nieuwe dienstregeling gaat Connexxion in de regio Haarlem-IJmond ongeveer 5% minder ritten rijden dan in de huidige situatie. Als het aantal reizigers weer toeneemt, kan het aantal ritten weer worden uitgebreid.

De lijnen waarvan alleen de vertrektijden zijn gewijzigd, staan niet vermeld in het overzicht. Het is daarom altijd raadzaam voorafgaand aan de reis de vertrektijden te raadplegen. Dat kan medio december via www.connexxion.nl of de Connexxion-app

Kijk voor een overzicht van alle wijzigingen op de website: www.connexxion.nl/2021 en kies de regio Haarlem-IJmond.

- Advertentie -
Vorig artikelHoe vet is dát: Een speelkleed voor de echte Haarlemmer
Volgend artikelNog een Haarlems speelkleed; nu van City-Play
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.