Schaatspret Reinaldapark Haarlem [Foto’s]

0

Het was vrijdag 12-02-2021 volop genieten van de ijspret in het Reinaldapark in Haarlem.

Jerfi Pompier van NoordHollandsMedia ging er op uit met zijn fotocamera en maakte onderstaande er sfeerfoto’s.

Fotografie: Jerfi Pompier / NoordHollandsMedia.

- Advertentie -
Vorig artikelDe avondklok: maar toch een verrassend avondje!
Volgend artikelVideo-impressie schaatsen in Haarlem
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.