Brand woning Bakenessergracht

0

Op zondagochtend rond 09.05 uur is de brandweer voor een tweede keer uitgerukt voor dezelfde woningbrand aan de Bakenessergracht in Haarlem.

Eerder die nacht, rond 01.40 uur, was er al een brand geblust welke woedde in het plafond op de begane grond in hetzelfde pand. De brand is waarschijnlijk ontstaan in de schoorsteen en overgeslagen naar het plafond van de begane grond.

De bewoners roken vanochtend echter weer een sterke brandlucht. Toen de brandweer ter plaatse was hebben ze de woning opnieuw gecheckt en ontdekten ze weer smeulend vuur in de balken van de woning op dezelfde plek in het plafond.

Het is nog niet duidelijk of de bewoners van de woning de woning weer kunnen betreden daar de brandweer flink heeft moeten slopen om bij het vuur te kunnen komen.

Fotografie: Jerfi Pompier / NoordHollandsMedia.

 

- Advertentie -
Vorig artikelSport en jongerenwerk in Schalkwijk en Haarlem-Oost
Volgend artikelStadsschouwburg & Philharmonie Haarlem lanceert de PodCast & Crew
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.