- Advertentie -
Home Overig nieuws Bedrijven Wij gaan weer naar kantoor!

Wij gaan weer naar kantoor!

Multicopy is blij voor ondernemend Nederland

0

Na ruim een jaar thuiswerken is dan eindelijk zover: de regels rond het thuiswerken zijn versoepeld en vrijwel iedereen mag weer naar kantoor. Multicopy The Communication Company ondersteunt deze heuglijke gebeurtenis voor ondernemend Nederland met spandoeken, en met posters en koffiebekers voor op kantoor.

Het spandoek is een knipoog naar de jaarlijkse Veilig Verkeer-campagne die weggebruikers ervoor waarschuwt dat de scholen weer zijn begonnen. Ondernemer Daniëlle Brinkhuis-Wijnands van Multicopy Haarlem: “Veel mensen stappen weer in de auto of springen op de fiets om naar kantoor te gaan. Het is niet makkelijk geweest, maar we zijn weer op de goede weg. Met het spandoek willen we iedereen in ondernemend Nederland een hart onder de riem steken.”

Creativiteit
Gert Brinkhuis vervolgt: “Hoewel thuiswerken natuurlijk ook voordelen kent, gaat de creativiteit pas echt borrelen als je fysiek samenkomt. Brainstormen via Zoom of Teams wekt weinig inspiratie op. Als je letterlijk de koppen bij elkaar steekt, ontstaat er chemie en gebeurt er echt iets. Dan worden de mooiste creatieve ideeën en concepten ontwikkeld. En die creativiteit gunnen we iedereen om sterker uit deze crisis te komen.

Cadeautjes
Bij feestelijkheden horen ook cadeautjes. Multicopy Haarlem deelt verschillende ludieke materialen uit om de terugkeer naar kantoor te vieren. Daniëlle Brinkhuis-Wijnands: “We hebben een poster gemaakt met handige tips voor iedereen die weer terug op kantoor komt. Want laten we eerlijk zijn, het is weer even wennen om weer op kantoor te zijn. En we delen handige koffiebekers uit met ludieke teksten. Een cadeautje om iedereen een warm welkom op kantoor te geven en een glimlach op alle gezichten te toveren.

Missie
Deze campagne sluit aan de bij de missie van Multicopy The Communication Company. Gert Brinkhuis: “We willen ondernemingen in het MKB de grootsheid te geven die ze verdienen. Het is de laatste tijd niet makkelijk geweest, maar dit is een belangrijke stap voorwaarts. En dat moment willen we samen met hen vieren.

Aanvragen
De poster met tips voor op kantoor en de koffiebekers kunnen – zolang de voorraad strekt – gratis worden aangevraagd via www.multicopy.nl/terug-naar-kantoor.

Mobiele versie afsluiten