- Advertentie -
Home Overig nieuws Bedrijven Kerst bij nieuwe dierenspeciaalzaak Jumper

Kerst bij nieuwe dierenspeciaalzaak Jumper

0

Op 4 augustus 2021 opent Jumper De diersuper een filiaal in Haarlem en dat moet gevierd worden. De dierenspeciaalzaak pakt flink uit en heeft de Kerstman uitgenodigd om nu al cadeautjes uit te delen. Jumper heeft inmiddels in Nederland al meer dan tachtig grote dierenwinkels en opent nu een Haarlemse vestiging. De keten staat vooraan waar het de liefde voor dieren, aantrekkelijke prijzen en een goed advies betreft.

 

Jumper De diersuper heeft een ruim assortiment van diervoeding en dierbenodigdheden. Voor elk huisdier is er voldoende te verkrijgen. Niet alleen voor de favoriete viervoeters, maar ook voor bijvoorbeeld knaagdieren, konijnen, vogels en vissen kan men in alle filialen terecht. Na al vele steden in het land, is op 4 augustus Haarlem aan de beurt. Aan het Menno Simonszplein 1a, het nieuwe complex met een groot aantal winkels langs de Westergracht, opent de winkel op een feestelijke wijze haar nieuwe deuren.

Speciale Kerst openingsactie
En wie kan daar beter voor uitgenodigd worden dan de Kerstman, vond het nieuwe team van Jumper Haarlem. Deze kinder- én dierenvriend bij uitstek heeft, naast zijn rendieren, een roedel sledehonden voor zijn arrenslee. Om zijn dieren en die van andere huisdierbezitters het lekkers van de dierenwinkel voor te schotelen, is de brenger van kerstcadeaus nú al naar Haarlem gekomen om uit te pakken.

Nu al ideeën voor Kerst opdoen
Alsof het al Kerst is, staat er voor de nieuwe winkel een winterse arrenslee met kerstelfen die aan het publiek lekkere snacks uitdelen. En tegelijkertijd kunnen baasjes, groot en klein, met de kerstman op de foto. Volgens de medewerkers van de nieuwe winkel is de foto een leuke gelegenheid om nu al aan de kerstkaart te denken.

Naast het fotomoment en de uitgedeelde snacks is er nog veel meer te beleven. Er is een rad van fortuin, waarbij iedereen kans maakt op mooie prijzen. Ook kan iedere bezoeker van diverse kortingen profiteren. Daarnaast is DJ Ronnie aanwezig om er een spetterend feestje van te maken.

Jumper De diersuper aan het Menno Simonszplein 1 is vanaf 4 augustus geopend vanaf 09.00 uur. Meer informatie: www.jumper.nl.


 

 

Mobiele versie afsluiten