- Advertentie -
Home Top Luistertips voor kinderen in de vakantie

Luistertips voor kinderen in de vakantie

0

Met de kids in de auto naar je vakantieadres? Hoe vermaak je je kinderen het beste tijdens de lange reis? Eigen Werk Theaterteam komt met een oplossing. Een vrolijke serie kinderpodcasts en kinderliedjes voor iedereen in de auto. Alles is te streamen of te downloaden. Gegarandeerd een vrolijke vakantie voor het hele gezin.

 

In de podcasts beleeft de drieling veel avonturen. Van piraten ontvluchten tot drie verjaardagstaarten bakken. Theatermaker Pieter Tiddens legt uit: “Sappie, Piet en Tom laten zien waar ze goed in zijn; samenwerken, elkaar helpen en voor elkaar zorgen. Ze krijgen een idee, dat zetten ze om in een plan, gaan vervolgens over tot actie en kijken er daarna op terug. De drieling zet een eigen circus op, geeft een concert, bouwt een zandkasteel en gaat op pad met piraten. Niks doen is doen, is het thema van de drieling. Zo proberen ze de luisteraars aan te zetten om zelf ook dingen te ondernemen.”

In de auto op weg naar vakantieadres
De theatermaker van Eigen Werk Theaterteam speelt samen met acteurs Sabrina NaberMacnack en Tom Jaspers het illustere trio in de podcastserie Sapietom, de drie-eiige drieling. Tiddens: “Leuk om in die urenlange autorit onderweg naar het vakantieadres op te zetten. Hup, even het beeldscherm uit, koptelefoon op en het geluid aan. Al kijkend naar buiten gaan de kinderen op avontuur. De podcasts zorgen ervoor dat de kinderen even in een andere wereld zijn. Laat ze luisteren naar de vrolijke serie podcasts over het leven van de drie-eiige drieling Sapietom.

Kinderliedjes uit Boerderijtoneel
Naast deze serie vrolijke podcasts biedt Eigen Werk Theaterteam ook de kinderliedjes uit de theaterproductie Boerderijtoneel op Spotify en Apple Podcasts aan. De aanstekelijke en vrolijke liedjes zorgen voor gegarandeerd luisterplezier in de auto onderweg naar het vakantieadres. “We laten de kinderen een aantal minuten luisteren naar een vrolijk verhaal of liedje, om er ondertussen bij te tekenen of uit het raam te staren. In de hoop de kinderen te inspireren tot eigen activiteiten na het beluisteren,” aldus de Pieter Tiddens.

De avonturen van SAPIETOM zijn te beluisteren via www.eigenwerktheaterteam.nl, Apple podcasts en op Spotify.

 

 

 

Mobiele versie afsluiten