- Advertentie -
Home Haarlem Khayal an Imagination- Indiaas klassiek concert

Khayal an Imagination- Indiaas klassiek concert

0
Khayal Project. Abhisek - Somdatta - Partha.

Op 30 april aanstaande om 19.30 uur organiseert Matinee Mondiaal een Indiaas Klassiek Concert van Khayal in de zaal van Circus Hakim, Verspronckweg 7-9.

Muziek geeft vorm aan het onzegbare, vertelt het verhaal recht in het hart. De Indiase muziekstijl khayal – ‘verbeeldingskracht’ – staat centraal in de Hindoestaanse klassieke muziek. Khayal-muziek is levende muziek die telkens ter plaatse wordt gecreëerd en waarbij, binnen het warme bad van deze rijke traditie, de vrijheid van improviseren bijna onbegrensd is.

Khayal an Imagination bestaat uit:
Abhisek Lahiri – Sarod
Somdatta Chatterjee – zang
Partha Sarathi Mukherjee – tabla

De geniale Sarod-speler Abhisek Lahiri spreidt een sublieme verbeeldingskracht ten toon. Hij deelt die kunst in de huidige tournee tezamen met zangeres Somdatta Chatterjee waarbij zij ritmisch op tabla worden begeleid door maestro Partha Sarathi Mukherjee, een van de grootste drummers van India.

Allen zijn dan ook gezegend met fabelachtig technisch kunnen, dat echter altijd in dienst staat van melodische en ritmische schoonheid. Hun grote verdiensten voor de muziek zijn veelomvattend.

Tickets
De entree voor volwassenen: is € 20,00,- aan de deur, in de voorverkoop entree € 17,50
voor houders van de Haarlem Pas / CJP € 12,50

Kaarten kunnen gereserveerd worden op: matinee-mondiaal.nl/tickets/.

 

 

 

 

Mobiele versie afsluiten