- Advertentie -
Home Overig nieuws Bedrijven Klein Haarlem x Stem in de Stad: 8 uur overwerk

Klein Haarlem x Stem in de Stad: 8 uur overwerk

0

Op 3 juni 2022 organiseert Klein Haarlem: 8 UUR OVERWERK. Een evenement waarbij je 8 uur van je tijd steekt in een sociaal of maatschappelijk project. Samen met 20 mensen, op één dag, in de Greiner op de Voorhelmstraat 25. Iedereen uit de creatieve industrie die denkt iets te kunnen bijdragen is welkom: ontwerpers, kunstenaars, conceptontwikkelaars, communicatie experts, websitebouwers, productontwikkelaars, uitvinders, noem het maar op.

Tijdens deze eerste editie zal Stem in de Stad de organisatie zijn waar aandacht aan wordt besteed. Haarlem ziet de afgelopen tien jaar een sterke groei in het aantal mensen dat dak- of thuisloos is. Stem in de Stad speelt een grote rol in de zorg van deze mensen door het bieden van voedsel, hulp en aandacht. Aan vrijwilligers is altijd een tekort en de vrijwilligers die de organisatie heeft zijn voornamelijk ouderen. Er zijn waarschijnlijk veel meer mensen geïnteresseerd in het helpen van anderen, maar zij vinden op dit moment niet hun weg naar Stem in de Stad.

Onder begeleiding van Sigrid Boelens van Bureau Boel zal de vraagstelling “Hoe kan Stem in de Stad nieuwe (jonge) vrijwilligers aantrekken?” worden beantwoord. Aanmelden kan via www.kleinhaarlem.nl/overwerk. Deelname is gratis en eten en drinken is aanwezig.

Info
8 UUR OVERWERK
2 juni 2022, 17.00 tot 01.00 uur
Voorhelmstraat 25.104

 

 

 

 

Mobiele versie afsluiten