- Advertentie -
Home Haarlem Officiële opening van de Buurtplaats Geld & Ontmoeting in de bibliotheek in...

Officiële opening van de Buurtplaats Geld & Ontmoeting in de bibliotheek in Schalkwijk

0

Sinds 14 april kunnen inwoners van Schalkwijk elke donderdag van 14.30-16.15 terecht met vragen over geld en activiteiten in de buurt bij de Buurtplaats Geld & Ontmoeting op het gezellige Meemaakpodium in de bibliotheek Schalkwijk. Iedereen is welkom bij de laagdrempelige Buurtplaats, de medewerkers helpen iedereen graag verder.

Om de start van de Buurtplaats te vieren nodigen alle partners van de Buurtplaats de inwoners van Schalkwijk van harte uit voor de gezellige officiële opening van de Buurtplaats Geld & Ontmoeting. De opening wordt verricht door een bijzondere gast en is op donderdag 19 mei van 14.30-15.30 uur op het Meemaakpodium in de bibliotheek Schalkwijk, Fie Carelsenplein 2 in Haarlem.

De eerste edities van de Buurtplaats waren zeer geslaagd. Veel mensen zijn geholpen met hun vraag en er zijn leuke ontmoetingen met wijkbewoners geweest! Er werden veel vragen gesteld over allerhande zaken, bijvoorbeeld over de eenmalige energietoeslag van de gemeente Haarlem. Ook hier kunnen de medewerkers van de Buurtplaats bij helpen. Vanaf donderdag 19 mei zullen ook BUUV Haarlem en het Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving zich aansluiten bij de Buurtplaats. Samen met hen en alle andere partners kan de Buurtplaats nog beter klaarstaan voor alle bewoners van Schalkwijk.

De Buurtplaats Geld & Ontmoeting is een samenwerking van: Bibliotheek Schalkwijk, DOCK Haarlem, Ervaringsdeskundige Armoede en Sociale uitsluiting, Humanitas, BUUV Haarlem, Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving, Afdeling Minima Gemeente Haarlem, SSHO Stichting Somaliërs Haarlem en omgeving, Stichting Samen Haarlem, Sociaal Raadslieden en de Sociaal Wijkteams Schalkwijk.


 

 

 

Mobiele versie afsluiten