One Earth Festival op 29 mei 2022

0

Matinee Mondiaal organiseert op zondag 29 mei op de binnenplaats van Circus Hakim na een stilte van twee jaar weer het One Earth Festival.

Dit bijzondere Wereldmuziek Festival biedt voor het hele gezin een speciaal programma. Matinee Mondiaal neemt je mee op een reis om de wereld met muziek en poëzie uit verre streken. Je kunt genieten van de muziek door de 12 doorgewinterde top muzikanten van “One Earth Collective” en mee swingen met de Haarlemse reggae band “Roots Garden”. Buikdanseres Raniya danst op Oosterse muziek.

Voor de kinderen is er een speciaal Rond de Wereld Spel om de verschillende muziekinstrumenten op een speelse manier te leren kennen. Kom genieten van de Indiase muziek uit de Himalaya, reis mee met de muziek ontstaan rondom de Kilimanjaro in Afrika, geniet van de spirituele volksmuziek geboren bij de Cliffs of Moher in Ierland en geniet van de vrolijke liederen uit de Andes in Bolivia of de Andalusisch /Ottomaanse klanken uit het Zuid-oost Azië.

Al met al een zomers middagje wegdromen met vergezichten in de muziek, waarbij je zult ervaren dat er meer overeenkomsten dan verschillen zijn tussen de diverse muziekstijlen van over de gehele wereld.

Het festival vindt plaats op de binnenplaats van Circus Hakim, Verspronckweg 7-9, Haarlem.

Het programma luidt:

  • van 13.00 – 14.00 uur – Roots Garden
  • van 14.00 – 15.00 uur – Doe mee aan een wereldmuziekreis en winnaar krijgt een hangmat
  • van 15:00 – 15:30 uur – Buikdanseres Raniya met Oosterse muziek
  • van 15.30 – 16.45 uur – One Earth Collective

Het terrein is vanaf 12.15 uur open.

Voor vroegboekers is er een speciale prijs: tot 24 mei is de toegangsprijs in de voorverkoop voor volwassenen € 12.50, na die datum € 17,50 en aan de kassa € 20,00. Boek je een kaartje voor een kind tot 14 jaar voor 24 mei, dan is de prijs slechts € 2,50, na 24 mei € 5,00 en aan de kassa € 7,50. Het je een Haarlem Pas of CJP dan is de vroegboekprijs € 10, aan de kassa € 12,50

Kaarten kunnen gereserveerd worden op : matinee-mondiaal.nl/tickets/

 

 

 

 

- Advertentie -