- Advertentie -
Home Agenda The Impact Days gaat on tour! Next stop: Haarlem

The Impact Days gaat on tour! Next stop: Haarlem

Landelijk event bezoekt next level ondernemers in zes verschillende steden

0

Het aantal ondernemers dat werkt aan een eerlijke en duurzame toekomst groeit, maar toch zijn zij nog niet voor iedereen zichtbaar. Daarom organiseert de G4 in samenwerking met nationale en lokale partners jaarlijks The Impact Days. Anders dan anders gaat het event dat sociaal ondernemerschap viert dit jaar op tour door Nederland, langs Amsterdam, Apeldoorn, Haarlem, Rotterdam, Utrecht en Nijmegen. Deze week strijken The Impact Days neer in Haarlem.

The Impact Days in Haarlem | 9 – 11 juni
Vanaf donderdag 9 juni staat Haarlem in het teken van next level ondernemerschap en kunnen bezoekers de sociale ondernemers die de stad rijk is ontdekken en bezoeken. Van de pioniers die duurzame producten of diensten te verkopen tot zij die werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Om het voor bezoekers makkelijk te maken om álle locaties te bezoeken, is er een speciale Impact Route door de stad uitgestippeld. Zo kun je langs bij Sûr Atelier voor duurzame, handgemaakte kleding, een bezoek brengen aan Oceans, de Impact Hub van Haarlem waar je onder andere Dopper en vegan restaurant Mama Gaia vindt, of binnenlopen bij Jansje, een duurzame cadeauwinkel en lunchroom die wordt gerund in samenwerking met mensen met een beperking. Alle next level ondernemers op het gebied van design, food, kids, fashion en fun zijn gedurende The Impact Days te herkennen aan een makelaarsbord op de gevel.

Het Stadmakerscongres, voor de ondernemers van de toekomst
Naast aandacht voor de ondernemers van nu, is er ook aandacht voor de ondernemers van morgen. Voor eenieder die geïnteresseerd is in impact ondernemen of zelf een duurzame en/of sociale onderneming wil starten organiseert de gemeente Haarlem en de Stadsgarage op vrijdag 10 juni het Stadmakerscongres. Een ronde tafel event, waarbij deelnemers vragen kunnen stelen over hun businessidee, geholpen worden met hoe zij hun toekomstige impactonderneming verder kunnen komen, en krijgen ze meer informatie over hoe het Actieprogramma Impact Ondernemen daarbij kan helpen.

The Impact Days on tour: landelijk aandacht voor sociaal ondernemerschap
Na Haarlem doet The Impact Days in het najaar Apeldoorn, Nijmegen en Amsterdam aan, om ook hier een spotlight te bieden aan een groeiend aantal pioniers dat meewerkt aan een inclusieve en duurzame wereld.

Eerder dit jaar bezochten The Impact Days al Rotterdam en Utrecht. Het tourschema is als volgt:

  • Haarlem – 9,10 en 11 juni
  • Nijmegen – september
  • Apeldoorn – november
  • Amsterdam – november

Kijk voor het complete programma, alle deelnemers en meer informatie op www.theimpactdays.nl.

 

 

 

 

 

Mobiele versie afsluiten