- Advertentie -
Home Overig nieuws Gezondheid Voorlichting over borstprotheses, badkleding en lingerie

Voorlichting over borstprotheses, badkleding en lingerie

0

Heeft u na een borstamputatie of na een borstsparende operatie behoefte aan voorlichting over het kopen en dragen van uitwendige borstprotheses? Of over bijpassende lingerie en badkleding? Iedere laatste woensdagmiddag van de maand kunt u gratis voorlichting, adviezen en tips krijgen van ervaringsdeskundigen, die samenwerken met de Borstkanker Vereniging Nederland.

Na een borstamputatie en soms ook na een borstsparende operatie heeft u misschien behoefte aan voorlichting over (uitwendige) borstprotheses of over het dragen van bijpassende lingerie en/of badkleding.

  • Waar kan ik een borstprothese kopen?
  • Wat zijn er voor soorten?
  • Waar moet ik op letten?

Het kan heel zinvol zijn om informatie en tips te krijgen voor u een borstprothese, lingerie of badkleding aanschaft. Of waar u deze materialen kunt kopen (SEMH gecertificeerde verkoopadres). De vrijwilligers, die zelf ervaringsdeskundig zijn, helpen u graag op weg.

U bezoekt het spreekuur alleen of samen met uw naaste. U krijgt ruim de gelegenheid om materialen te bekijken, te overleggen en vragen te stellen.

Info
Datum: woensdag 29 juni
Tijd: van 15.00 tot 16.00 uur
Locatie: poli oncologie locatie Hoofddorp

Aanmelden
Er wordt gewerkt op afspraak. Meldt u zich daarom aan via de website van het Spaarne Gasthuis. Ga naar de website spaarnegasthuis.nl/.

Vragen
Heeft u vragen over dit spreekuur? Belt u dan de afdeling patiëntenvoorlichting op telefoonnummer (023) 224 2060
of stuur een mail naar patiëntenvoorlichting@spaarnegasthuis.nl.

 

 

 

Mobiele versie afsluiten