- Advertentie -
Home Top Kamperen in eigen park – de Buurtcamping Molenplaspark

Kamperen in eigen park – de Buurtcamping Molenplaspark

De Buurtcamping landt van 19 t/m 21 augustus opnieuw in het Molenplaspark

0

Op heel veel plekken in Nederland gaan ieder jaar groepen buurtbewoners 3 dagen lang op vakantie in hun eigen park! Van jong tot oud, van yup tot dakloze, van druktemaker tot muurbloempje. Ook in Haarlem Schalkwijk wordt al een aantal jaren gekampeerd. Dit jaar transformeert het Molenplaspark van 19 t/m 21 augustus tot “De Buurtcamping Molenplaspark”.

Op deze dagen wordt er gesport, zijn er allerlei spellen te doen, kun je genieten van liveoptredens, knutselen, meedoen aan de (muziek)bingo en losgaan op de tokkelbaan en wordt er drie keer per dag gezellig samen gegeten.

Op De Buurtcamping Molenplaspark leren buurtbewoners elkaar tijdens een ontspannen vakantie in het Molenplaspark beter kennen. Op deze manier ontstaan verbindingen tussen de kampeerders en dat is belangrijk, want we willen allemaal graag leven in een prettige buurt. Een buurt waarin je elkaar kent, waarin iedereen zich veilig voelt en waar we elkaar om hulp durven vragen.

De helft van de tentplekken wordt gereserveerd voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij diverse gulle gevers krijgen zij een plekje op de camping én de beschikking over de benodigde kampeerspullen.

Aanmelden als kampeerder?
Dat kan via: debuurtcamping@wijkraadmolenwijk.nl.
Of kijk eerst nog even op: www.campingmolenplasparkschalkwijk.nl.

Aanmelden als vrijwilliger?
Een Buurtcamping organiseer je natuurlijk niet alleen, maar met een team van mede buurtbewoners. Het lokale team in Molenwijk is al begonnen aan de organisatie maar we kunnen jouw hulp zeker gebruiken! Aanmelden hiervoor kan via: debuurtcamping@wijkraadmolenwijk.nl.

 

 

 

Mobiele versie afsluiten