Het Kennemer Jeugd Orkest organiseert audities

0
Ingezonden foto.
Ingezonden foto.

In de maand september organiseert het Kennemer Jeugd Orkest audities voor jonge talentvolle muzikanten. Ben je tussen de 14 en 20 jaar en op zoek naar een nieuwe stap in jouw muzikale ontwikkeling, meld je dan aan. Weet je nog niet zeker of het KJO bij jou past, kom dan eens langs bij onze repetities om een keer te luisteren of mee te repeteren.

Het KJO is een jeugdsymfonieorkest dat bestaat uit 30-50 gevorderde musici in de leeftijd van 14 tot 20 jaar. De repetitie is elke vrijdagavond van 17.30 tot 20.00 uur in de Remonstrantse kerk, Oranjekade 1 in Haarlem. Het KJO geeft twee keer per jaar een concert in Haarlem en neemt daarnaast deel aan verschillende projecten zoals het Open Podium op 10 september, het Herdenkingsconcert op 4 mei in de Haarlemmerhout, het Spaarnestadconcert begin juli en een jaarlijkse buitenlandse reis in de meivakantie. In het eerste weekend van november organiseren we een gezellig tweedaags repetitieweekend in de bossen van Austerlitz.

Het KJO kent meerdere auditierondes per jaar. Alle instrumenten en momenteel met name blazers (hout én koper) zijn welkom. Heb je interesse, meld je dan aan via audities@kennemerjeugdorkest.nl of bel met de dirigent van het orkest, Matthijs Broers: 06-53235018.

Kijk voor meer informatie op onze website www.kennemerjeugdorkest.nl.

 

 

 

 

- Advertentie -

Geef een reactie