Kerstmarkt Haarlem 2022 geweldig feest met 175.000 bezoekers [Video + foto’s]

0

Van vrijdag 9 tot en met zondag 11 december 2022 was de binnenstad van Haarlem omgetoverd tot één van de grootste en gezelligste kerstmarkten in Nederland. De kerstmarkt liep dwars door de binnenstad van Haarlem.

Tijdens de kerstmarkt stonden ongeveer 350 kramen op en rondom de Grote Markt, klonken de kerst hits uit de speakers en liep er onder andere een Dickensorkest door het centrum.

Er was gezellige muziek en er traden diverse koren op door middel van een korenlintfestival. Ook waren er optredens in de Gravenzaal van het stadhuis en in de Sint Bavokerk. Overal stonden kramen met eten en drinken en allerhande snuisterijen. De Schagchelstraat ging weer terug in de tijd met het Straatje van Emma. Dit jaar stond het kerstweekend opnieuw in het teken van sfeer en beleving.

Een reportage van Foto Ad Schaap.


 

 

 

 

 

 

- Advertentie -