- Advertentie -
Home Overig nieuws Bedrijven KFC opent de deuren in het Haarlemse Schalkwijk

KFC opent de deuren in het Haarlemse Schalkwijk

Eerste KFC-vestiging in Haarlem geopend

0
Buckets en kipburgers in Centrum Schalkwijk. Ingezonden foto.

Kentucky Fried Chicken (KFC) breidt zijn restaurantformule verder uit met de opening van een filiaal in Haarlem. In het nieuwe deel van het winkelcentrum in Schalkwijk kunnen kip- en vegaliefhebbers sinds gisteren genieten van hun favoriete KFC-gerechten in de compleet nieuwe eetgelegenheid. Het filiaal is het eerste KFC-restaurant in gemeente Haarlem, waar het binnenkort ook mogelijk zal zijn om producten van KFC thuis te laten bezorgen.

Vanaf dinsdag 19 december kunnen bezoekers van KFC Haarlem kennismaken met de versbereide kip van KFC, die traditiegetrouw op smaak wordt gebracht volgens het originele recept uit 1939, met de kenmerkende 11 Herbs & Spices. De bekende buckets, kipburgers, wraps en salades, zijn sinds 31 mei in alle KFC-restaurants ook beschikbaar als vegetarische variant met Veggie tenders, een innovatie in samenwerking met vleesvervangermerk Quorn, ook met de 11 Herbs & Spices kruidenkorst.

Wij zijn erg trots dat we met de opening van ons nieuwe KFC-restaurant niet alleen een bijdrage kunnen leveren aan de metamorfose van Centrum Schalkwijk, maar nu ook Haarlemmers in de buurt kunnen laten proeven van onze heerlijke kip. We kijken ernaar uit om iedereen te ontvangen en hopen dat wij ook nog nieuwe collega’s binnen het team mogen verwelkomen,” zegt Hans Miete, CEO van Collins Foods, master franchise en de grootste franchisepartner van KFC Nederland.

In het restaurant, waar echte koks iedere dag verse kip bereiden, gaan meer dan vijfentwintig mensen aan de slag. De vestiging is nog op zoek naar extra personeel. Alle openstaande vacatures zijn te vinden op werkenbijkfc.nl/alle-vacatures.

Het restaurant is van maandag tot vrijdag geopend van 11:00 tot 23:00 en op zaterdag en zondag van 11:00 tot 24:00. KFC Haarlem is te vinden in de nieuw aangelegde oostzijde van het winkelcentrum aan de Casablancastraat nummer 22.


 

 

 

 

 

Mobiele versie afsluiten