- Advertentie -
Home Overig nieuws Bedrijven Uniek E-bike evenement in Haarlem op zaterdag 3 juni: Kieskeurig.nl organiseert de...

Uniek E-bike evenement in Haarlem op zaterdag 3 juni: Kieskeurig.nl organiseert de E-bike Experience Day

0

Op zaterdag 3 juni 2023 vindt de E-bike Experience Day plaats in Haarlem. Dit is een uniek evenement in Nederland en wordt eenmalig in Haarlem georganiseerd. Het biedt de perfecte gelegenheid om een proefrit te maken op de beste e-bikes uit de reeds gepubliceerde duurtest van Kieskeurig.nl. Tijdens dit evenement kun je antwoorden vinden op al je vragen over e-bikes. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe e-bike of gewoon nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden. Het evenement wordt georganiseerd bij Reshift, een mediabedrijf gevestigd in Haarlem, dat onder meer eigenaar is van Kieskeurig.nl.

Kieskeurig.nl publiceert al een aantal jaar een E-bike duurtest. Dit jaar zijn er 42 fietsen van meer dan 20 merken getest door verschillende consumenten. De resultaten zijn vooraf te downloaden of tijdens het event in te zien voor aanwezigen. Hier staan dan meer dan 20 van de beste e-bikes uit 2023 voor je klaar om een proefrit mee te maken. Deze e-bikes hebben allemaal deelgenomen aan de uitgebreide E-bike Duurtest van Kieskeurig.nl, waardoor je verzekerd bent van kwaliteit en betrouwbaarheid. Bekende fietsmerken zoals Amslod, Bohlt, Gazelle, Giant, Honbike, Flyer, Pegasus, Freebike, Veloci, Liv en Qwic zullen aanwezig zijn met een stand, waar merkspecialisten klaarstaan om al je vragen te beantwoorden.

Tijdens de E-bike Experience Day ben je van harte welkom bij Reshift, gelegen aan de Nijverheidsweg 18 in Haarlem.

Naast het maken van proefritten en het verkrijgen van waardevol advies, biedt de E-bike Experience Day nog meer. Je krijgt de gelegenheid om een kijkje te nemen in het prachtige Reshift-pand en te genieten van een heerlijk kopje koffie, geserveerd door een ervaren barista. Bovendien ontvangen bezoekers na afloop een goodiebag ter waarde van 25 euro als blijk van waardering.

Om iedereen de gelegenheid te geven een proefrit te maken en alle vragen te kunnen stellen, is de dag verdeeld in drie tijdvakken. Wees er snel bij en reserveer nu je plek voor een tijdvak naar wens, want het aantal plaatsen is beperkt!

Belangrijke informatie op een rij:
Wanneer: Zaterdag 3 juni 2023
Waar: Nijverheidsweg 18, 2031 CP Haarlem
Tijd: • 10.00-11.30 uur • 12.00-13.30 uur • 14.00-15.30 uur
Ticket: Gratis
Kaartjes reserveren: E-bike Experience Day
Link duurtestresultaten: Kieskeurig.nl Duurtest

 

 

 

 

 

Mobiele versie afsluiten