- Advertentie -
Home Overig nieuws Eten en drinken Maak kennis met de Sociale & Culinaire kant van Haarlem tijdens Sociaal...

Maak kennis met de Sociale & Culinaire kant van Haarlem tijdens Sociaal & Culinair Haarlem 2023

0
Ron Mudde en Floortje van der Werff in Huis van de Wijk DaVinci. Foto van Dock Haarlem.

Sociaal & Culinair Haarlem 2023 vindt op 4 juni tussen 13.00 en 17.00 uur plaats op de Nieuwe Groenmarkt. Dit sociale evenement krijgt dankzij een geslaagde eerste editie in 2022, dit jaar een vervolg. Sociaal & Culinair is een samenwerking van meer dan 14 organisaties en velen vrijwilligers die koken voor en met alle Haarlemmers. Vanuit hun hart maken de vrijwilligers diverse hapjes en gezonde gerechten. Om gezellig samen te komen.

Haarlemmers zijn bekend met Culinair Haarlem, dat al jaren plaatsvindt in augustus op de Grote Markt in Haarlem. Samen met vrienden en familie aan een gevulde tafel eten is een mooie traditie. Bij bruiloften, verjaardagen en tuinfeestjes, in alle culturen kom je het samen eten tegen. Tegelijk is het niet voor iedereen zo vanzelfsprekend.

In Haarlem koken flink wat vrijwilligers en organisaties voor en met elkaar voor alle Haarlemmers. Vooral voor die mensen die niet zomaar kunnen terugvallen op familie of vrienden. Ze hebben soms zelfs niet genoeg geld voor hun dagelijkse maal=jd. Samen met anderen eten is ook dan het mooiste wat er is. Sociaal & Culinair Haarlem wijst de weg naar de vele mooie plekken in Haarlem, waar je terecht kunt voor een goede, gezellige en betaalbare maaltijd.

Wees Welkom!
Sociaal & Culinair Haarlem 2023
Datum & tijd: 4 juni 2023, 13:00 uur – 17:00 uur
Locatie: Nieuwe Groenmarkt, Haarlem
Kosten: gratis entree, diverse hapjes proeven met stempelkaart van 3 of 5 euro
Kom langs, kom proeven en maak kennis met de Sociale & Culinaire kant van Haarlem

Sociaal & Haarlem Culinair is een samenwerking van SSHO, Stem in de Stad, De Baan, Roads, diaconie Haarlem, Buurts, de Antonius Gemeenschap en nog meer. Vorig jaar op 7 augustus 2022, vlak voor Haarlem Culinair, vond de eerste editie van Sociaal & Haarlem Culinair plaats. Wegens succes krijgt het evenement dit jaar een vervolg.

 

 

 

 

Mobiele versie afsluiten