- Advertentie -
Home Top Lustrumfeest Speelgoedbank Haarlem e.o.

Lustrumfeest Speelgoedbank Haarlem e.o.

0
Photo by FeeLoona

Speelgoedbank Haarlem e.o. kondigt met trots aan dat zij op zaterdag 24 juni het lustrumfeest zal organiseren ter ere van het tienjarig bestaan. Het feest, dat speciaal is bedoeld voor alle kinderen in Haarlem en hun begeleiders, zal een dag vol plezier en vermaak bieden.

Het lustrumfeest van de Speelgoedbank belooft een onvergetelijke dag te worden waarop de mijlpaal van tien jaar dienstverlening aan de gemeenschap wordt gevierd. Het evenement zal plaatsvinden op het terrein van de korfbalvereniging HKC Oosterkwartier, gelegen aan Bernard Zweersstraat 2 in Haarlem-Oost. De festiviteiten beginnen om 13.00 uur en doorgaan tot 16.00 uur.

Kinderen in de leeftijdscategorie van 4 tot 12 jaar kunnen zich via info@speelgoedbankhaarlem.nl aanmelden. Na aanmelding is hun deelname gratis.

Ze worden vermaakt met een scala aan spelletjes en activiteiten. Van traditionele spelletjes tot spannende uitdagingen, er zal voor ieder wat wils zijn. Ook zullen leden van de korfbalvereniging een aantal workshops verzorgen.

Dankzij de onmisbare steun en bijdragen van sponsoren en donateurs is het in de afgelopen tien jaar mogelijk geweest om duizenden kinderen in Haarlem en omgeving te voorzien van speelgoed en een glimlach op hun gezicht te toveren.

Maaike Disveld, Directeur: “We zijn ontzettend trots en dankbaar voor de steun die we de afgelopen 10 jaar hebben ontvangen van Haarlemmers en uit de regio. Van speelgoeddonaties, financiële steun tot de geweldige inzet van vrijwilligers! Dankzij al deze mensen hebben wij een mooie bijdrage kunnen leveren aan het speelplezier en eigenwaarde van heel veel kinderen. Dit lustrumfeest is onze manier om de kinderen uit Haarlem en omgeving een hele leuke en onbezorgde dag te bezorgen en deze mijlpaal met ons mee te vieren.

Over de Speelgoedbank
In de kleurrijke en gezellige speelgoedwinkel wordt nieuw en tweedehands speelgoed verkocht. Alle kinderen (en hun verzorgers) kunnen bij de Speelgoedbank onbezorgd winkelen. Kinderen uit minima-gezinnen (met een HaarlemPas) kunnen lid worden en krijgen een Speelgoedbankpas om mee te betalen. Op die pas wordt maandelijks € 5,- gestort door de Stichting. Hiermee kunnen zij net als kinderen, die niet in armoede opgroeien, speelgoed kopen.

Doordat de Speelgoedbank een fysieke winkel is waar alle mensen uit de regio speelgoed kunnen kopen, wordt inclusiviteit van kinderen gewaarborgd. Zo krijgen alle kinderen in Haarlem en omstreken de kans om onbezorgd te kunnen spelen. De kans om lekker kind te zijn!

Daarnaast helpt de Speelgoedbankpas kinderen om zich te ontwikkelen. Met het maandelijks bijgeschreven saldo op hun Speelgoedbankpas kunnen kinderen leren sparen en budgetteren. Zo krijgen ze een basis om op een goede manier met geld om te gaan.

Het lustrumfeest van de Speelgoedbank belooft een bijzondere gelegenheid te worden waarin we de kracht van gemeenschap en vrijgevigheid vieren.

 

 

 

 

 

Mobiele versie afsluiten