Beer en de honingboom

  0
  wo
  25
  okt2017
  Bibliotheek Haarlem Centrum Gasthuisstraat 32 Haarlem

  Tijd: 15:00 tot 16:00

  Locatie: Bibliotheek Haarlem Centrum

  Adres: Bibliotheek Haarlem Centrum Gasthuisstraat 32 Haarlem

  Website:

  Kosten: Gratis

  Muzikale voorstelling 3+

  In deze muzikale voorstelling wordt het spiksplinternieuwe prentenboek Beer en de honingboom van Jeroen Schipper en Vera de Backker gepresenteerd. Kinderen vanaf drie jaar én hun ouders zijn van harte welkom om te komen kijken, luisteren en meedoen.

  De voorstelling vindt plaats op woensdag 25 oktober, van 15:00 – 16:00 uur, in de Bibliotheek Haarlem Centrum (Gasthuisstraat 32). De toegang is gratis voor leden en niet-leden van de bieb, maar om teleurstellingen te voorkomen is het wel nodig kaartjes te reserveren voor jou en je kind via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

  Beer heeft een probleem: Op zoek gaan naar die heerlijke honingboom uit zijn droom, of zijn vrienden helpen met al hun verschillende problemen. Hoe lost hij dat op?

  Er is volop gelegenheid om mee te zingen en te dansen met de liedjes die bij het boek horen. En na de (goede) afloop krijgen de kinderen een leuke kijkdoos-knutselplaat mee. En je kunt natuurlijk Beer en de honingboom kopen en er een mooie tekening in laten zetten. Speciaal voor jou.

  Info
  Woensdag 25 oktober | 15:00 – 16:00 uur | Gratis
  de Bibliotheek Haarlem Centrum | Voor kinderen vanaf 3 jaar

  Categorie  Haarlem Kids Nieuws Top

  Add To Calendar

  Vorig artikelProgramma Filmschuur week 42
  Volgend artikelIVN Bomen in de oude binnenstad van Haarlem
  redactie
  De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Voer hier je reactie in
  Voer hier je naam in