Expositie “Oog in oog”

  0
  Start
  vr
  18
  aug2017
  Einde
  za
  21
  okt2017
  Grote Houtstraat 43, Haarlem

  Locatie: Fotogalerie De Gang

  Adres: Grote Houtstraat 43, Haarlem

  Website:

  Kosten: Gratis

  In Fotogalerie De Gang is vanaf 19 augustus de expositie ‘Oog in oog’ te zien. Deze expositie is geopend t/m 21 oktober 2017. Adres: Grote Houtstraat 43, Haarlem.

  Fotograaf Tineke Schuurmans hoopt mensen aan het denken te zetten over hoe wij in het leven staan en hoe we ermee omgaan. Daarbij is met name de relatie tussen de mens, de cultuur en de natuur een thema in haar werk. De foto’s in deze expositie maken deel uit van een kunstproject dat gaat over de maatschappelijke vraagstukken van voedsel, voedselproductie en de invloed op de cultuur. Het doel was om de afstand tussen het boerenbedrijf en de consument te verkleinen.

  De opening zal plaatsvinden op vrijdag 18 augustus om 16.00 uur in de kerkzaal van de Doopsgezinde kerk, ingang Frankestraat 24, waarbij ds. Herman Heijn de fotograaf zal interviewen. Aansluitend kunt u tot 18.00 uur de foto’s bekijken.

  Informatie over ‘Fotogalerie De Gang’
  Fotogalerie De Gang is een initiatief van de Vereenigde Doopsgezinde Gemeente Haarlem. De Gang is de oude toegang naar de Doopsgezinde kerk. Door middel van het organiseren van exposities van geëngageerde, professionele fotografen wordt letterlijk een verbinding gelegd tussen de thema’s van de buitenwereld en de thema’s binnen de kerk. Fotogalerie De Gang bevindt zich midden in de drukste winkelstraat van Haarlem, de Grote Houtstraat. Combineer het winkelen met een bezoekje aan de fotogalerie. De Gang staat in verbinding met de buren, De Wereld van Jansje (cadeauwinkel en lunchroom), een ander initiatief van de Doopsgezinde Gemeente.

  Openingstijden: Maandag 12.00 – 17.00 uur; dinsdag t/m zaterdag 10.00 – 17.30 uur.
  De Gang is gratis toegankelijk en voor meer informatie kunt u terecht op www.fotogaleriedegang.nl.

  Wij zijn ook op Facebook en Twitter te vinden. Bezoek onze pagina op www.facebook.com/FotogalerieDeGang of volg ons op https://twitter.com/FotogalerieGang.

  Voor meer informatie over de fotograaf zie: http://tinekeschuurmans.nl/.

  Categorie  Foto's Haarlem Kunst & cultuur Nieuws Top

  Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
  Voer je e-mailadres in:


  (Geleverd door FeedBurner)
  Vorig artikel30up Disco & Classics feest van Letz Party
  Volgend artikelConcert
  De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.

  Laat een bericht achter

  Please enter your comment!
  Please enter your name here