Extra kaarten voor Bert Visscher in Velsen

  0
  Bert Visscher. Fotografie: Maarten van der Wal.
  Bert Visscher. Fotografie: Maarten van der Wal.
  Start
  wo
  14
  feb2018
  Einde
  vr
  16
  feb2018
  Groeneweg 71 1971 NS IJmuiden

  Tijd: 20:15

  Locatie: Stadsschouwburg Velsen

  Adres: Groeneweg 71 1971 NS IJmuiden

  Website:

  Kosten: €. 30,00 pp

  Nieuwe show van drukste komiek van het land

  Bert Visscher is een publiekslieveling in IJmuiden. De Stadsschouwburg Velsen is voor Bert een van zijn favoriete speelplekken. Zoals hij zelf zegt: "Natuurlijk ga ik zeggen dat het een heerlijke zaal is met fijn publiek. En dat is ook zo. Maar een fijn hotel, zeelucht in je smoeltje en een tof visrestaurant aan het einde van de pier helpen ook wel mee aan heimwee naar Velsen. Ik kan niet wachten!"

  De populaire cabaretier is op 19 augustus (20.15 uur NPO1) op tv te zien met zijn vorige show ‘Zelden zoiets gezien’. Met zijn nieuwste show ‘Hij wordt vanzelf rustig’ staat hij maar liefst drie keer in de Stadsschouwburg Velsen. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

  Vol vuur
  Bert Visscher doet al jaren erg zijn best om orde te scheppen in de door hem zelf gecreëerde chaos. Hij nam zijn theaterpubliek mee langs ijsbanen, kolenmijnen, vuurtorens, vliegvelden, verlaten stations en bordelen en probeerde telkens vol vuur te redden wat eigenlijk al niet meer te redden viel. Hij zal het wel nooit leren, want opnieuw dreigt er een puinhoop. Het begint al met een verhaal over de thuiskomst van zigeunerfamilie Tokko Pepetto. Vreemd, een zigeuner heeft immers geen thuis, anders is het geen zigeuner. En moeten die woonwagens nou uitgerekend op de plek komen waar strijkijzerhandel 'De Uitstrijk' windmolens wil bouwen? Visscher stort zich er van woensdag 14 t/m vrijdag 16 februari weer vol in. Laat hem maar razen: ‘Hij wordt vanzelf moe’.

  Kaarten zijn verkrijgbaar via www.stadsschouwburgvelsen.nl. Hier is ook het complete programma voor het nieuwe seizoen te vinden.

  *Zomerpauze Stadsschouwburg Velsen
  Van maandag 17 juli tot en met maandag 14 augustus is de kassa van de Stadsschouwburg Velsen gesloten. Theaterliefhebbers kunnen in deze periode natuurlijk online via www.stadsschouwburgvelsen.nl blijven bestellen (e-tickets zijn direct in huis, hard copy kaarten ruim voor de start nieuwe seizoen).

  Vanaf dinsdag 15 augustus staan de kassamedewerkers hen weer graag te woord. Naast online is het dan ook weer mogelijk om telefonisch en aan de kassabalie kaarten te bestellen voor het nieuwe seizoen. De kassabalie is geopend en telefonisch bereikbaar (0255 - 515789) van dinsdag t/m vrijdag tussen 13.00 en 16.00 uur. Op voorstellingsdagen is de kassa drie kwartier voor aanvang geopend.

  Categorie  Haarlem Kunst & cultuur Nieuws Top Uitgaan Velsen

  Naar de volledige agenda

  Laat een bericht achter

  Please enter your comment!
  Please enter your name here