IVN Bomen in de oude binnenstad van Haarlem

  0
  zo
  15
  okt2017
  Witte Herenstraat/ Magdalenastraat Haarlem

  Tijd: 14:00

  Locatie: Kruising Witte Herenstraat/ Magdalenastraat

  Adres: Witte Herenstraat/ Magdalenastraat Haarlem

  Website:

  Kosten: Gratis

  Gaat u mee op IVN-Bomenexcursie in het stadshart van Haarlem? Deze excursie zondag 15 oktober gaat over bomen, hun leefwijze, hun verscheidenheid, hun problemen in de stad en niet te vergeten hun schoonheid.

  We betrekken hierbij het oude gedeelte van Haarlem met name enkele hofjes en de vijfhoek waar wij over de daar voorkomende bomen vertellen maar ook de geschiedenis van deze plekken wordt niet vergeten.

  De route start in de Witte Herenstraat waar we het Luthers Hofje en Frans Loenenhofje bezoeken, vandaar door de Zeilstraat naar het Prinsenhof, via de Koningstraat naar de Vijfhoek. De wandeling eindigt in het Proveniershofje waar de deelnemers na afloop van de excursie kunnen genieten van een drankje en een hapje in een van de vele gelegenheden die de stad biedt.

  Verzamelen om 14.00 uur bij de kruising Witte Herenstraat/ Magdalenastraat. Deelname is gratis. Informatie bij Hennie Terpstra terpstra.hennie@gmail.com of Noes Bleker noes.bleker39@gmail.com of kijk op www.ivn.nl/zk.

  Categorie  Haarlem Natuur Nieuws

  Add To Calendar

  Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
  Voer je e-mailadres in:


  (Geleverd door FeedBurner)
  Vorig artikelBeer en de honingboom
  Volgend artikelApps organiseren en opschonen
  redactie
  De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Voer hier je reactie in
  Voer hier je naam in