Minimal waltz music bij Zang en Vriendschap

  0
  zo
  14
  jan2018
  Jansstraat74 zw Haarlem

  Tijd: 20:15 uur tot 21:30 uur

  Locatie: Gebouw Zang en Vriendschap

  Adres: Jansstraat74 zw Haarlem

  Website:

  Kosten: € 9 (geen pin)

  Jan Koet en Dick Kreuger / 0650511186

  De Amsterdamse componist Harke jan van der Meulen heeft in de Musilenzio serie een programma samengesteld met wat hij aanduidt als minimal waltz music.

  Geïnspireerd door componisten als Philip Glass geeft hij daaraan zijn eigen draai, wat minder strak, wat luchtiger, wat melodieuzer en dat geeft een toegankelijk muziek die niettemin de verstilling kan bewerkstelligen die bij de Musilenzio-avonden hoort. Suzanne ("Haarlemse viooldiva") Groot en pianiste/organiste Gerrie Meijers weten deze muziek schitterend over het voetlicht te brengen.

  Kaarten aan de zaal, reserveren bij info@musilenzio.nl is aanbevolen.

  Categorie  Haarlem Muziek Nieuws

  Add To Calendar

  Vorig artikelProgramma Filmschuur week 3
  Volgend artikelProgramma Filmschuur week 4
  redactie
  De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.