Paranormale avond bij Ethisch Paranormaal Centrum Kennemerland

  0
  ma
  20
  nov2017
  Speeltuin de Papegaai, Jac. V Looystraat 29 Haarlem

  Tijd: 20:00 tot 22:10

  Locatie: Speeltuin de Papegaai

  Adres: Speeltuin de Papegaai, Jac. V Looystraat 29 Haarlem

  Website:

  Waarnemingen door medium Monique van Haastrecht

  Maandagavond 20 november a.s. bij EPC Kennemerland te Haarlem een paranormale avond met medium Monique van Haastrecht, Monique gaat handlezen.

  Deze avond is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar en vindt plaats in ons verenigingsgebouw Speeltuin de Papegaai, Jac. V Looystraat 29 te Haarlem.  Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur, einde ± 22.10 uur.

  Meer informatie op www.epckennemerland.nl.

  Het Ethisch Paranormaal Centrum Kennemerland te Haarlem stelt zich ten doel om belangstellenden op een ethisch verantwoorde wijze, in contact te brengen met de vele facetten van het paranormale.

  Onze vereniging houdt zich o.a. bezig met het verzorgen van paranormale avonden, waarop paragnosten, mediums en/of sprekers worden uitgenodigd voor het geven van readings en/of lezingen.

  Categorie  Haarlem Nieuws

  Add To Calendar

  Vorig artikelDrone spektakel in de bieb
  Volgend artikelProgramma Filmschuur week 47
  redactie
  De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Voer hier je reactie in
  Voer hier je naam in