Satsang/Dialoogmiddag met Prajnaparamita: Ontmoeting in het hart

  0
  zo
  17
  sep2017
  Hagestraat 10 Haarlem

  Tijd: 15:00 tot 17:00

  Locatie: Rosenstock-Huessy Huis

  Adres: Hagestraat 10 Haarlem

  Website:

  Kosten: €. 20,00 voorverkoop, €. 22,50 aan de deur

  Op zondag 17 september vindt er in de kapel van het Rosenstock-Huessy Huis (Hagestraat 10) een bijzondere middag plaats: Prajnaparamita komt uit Frankrijk naar Haarlem toe om te spreken over vrijheid, zelfrealisatie en leven in het hart.

  Kaarten zijn verkrijgbaar voor €. 20,00 in de voorverkoop (of €. 22,50 aan de deur) bij Ananda Nieuwetijdswinkel (Gierstaat 8), die deze middag ook organiseert. Online zijn de kaarten ook te krijgen via www.ananda.nl.

  Een satsang is een spontane expressie van wijsheid, waarbij bezoekers die vragen stellen liefdevolle richtlijnen krijgen via de antwoorden van Prajnaparamita. Deze bijeenkomst streeft ernaar verdieping en kracht te geven. Tijdens de middag komen er verschillende levensvragen en -onderwerpen aan bod, zoals: (wat is) waarheid, compassie, liefde en ontwaken.

  Prajnaparamita geeft al vele jaren wereldwijd bijeenkomsten waarin zij een ieder inspireert die verlangt naar innerlijke bevrijding. Haar onderricht is universeel, haar expressie speels en van een grote eenvoud, in een voortdurende aanmoediging waarheid te leven in de tempel van je hart. Deze middag zal je daardoor nog lang bijblijven als een lichtpuntje in een soms donkere wereld.

  Categorie  Haarlem Nieuws Top

  Download evenement naar uw agenda

  Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
  Voer je e-mailadres in:


  (Geleverd door FeedBurner)

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Voer hier je reactie in
  Voer hier je naam in