Schrijver zoekt schrijfkring

  0
  ma
  11
  dec2017
  Bibliotheek Haarlem Centrum Gasthuisstraat 32 Haarlem

  Tijd: 20:00 tot 22:00

  Locatie: Bibliotheek Haarlem Centrum

  Adres: Bibliotheek Haarlem Centrum Gasthuisstraat 32 Haarlem

  Website:

  Kosten: Gratis

  Informatieavond

  Schrijf je graag verhalen, gedichten of ben je bezig met het schrijven van een roman en wil je graag wat feedback op je werk? Dan is een schrijfkring misschien iets voor jou.

  Wil je ook meedoen met een schrijfkring of wil je een schrijfkring opzetten, kom dan naar onze informatiebijeenkomst op maandag 11 december, van 20:00 – 22:00 uur, in de Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32 te Haarlem. In verband met een beperkt aantal plaatsen is reserveren vooraf noodzakelijk via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

  Een schrijfkring bestaat uit een groep mensen die zelf graag schrijven. Schrijfervaring is niet nodig om met plezier mee te doen aan een schrijfkring. De leden van een schrijfkring komen regelmatig bijeen om elkaars teksten te lezen en te bespreken. Je geeft adviezen en feedback op elkaars werk. Wil je ook meedoen met een schrijfkring of wil je een schrijfkring opzetten, kom dan naar onze informatiebijeenkomst. Aan het eind van de avond is er de mogelijkheid om met andere enthousiaste schrijvers een kring op te zetten.

  Info
  Maandag 11 december | 20:00 – 22:00 uur | Gratis
  de Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32 in Haarlem
  Voor meer informatie kijk op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl

  Categorie  Clubs en verenigingen Haarlem Kunst & cultuur Nieuws Top

  Add To Calendar

  Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
  Voer je e-mailadres in:


  (Geleverd door FeedBurner)
  Vorig artikelCreatieve workshop bij EPC Kennemerland
  Volgend artikelProgramma Filmschuur week 50
  redactie
  De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Voer hier je reactie in
  Voer hier je naam in