Storytrail stadswandeling Haarlem

  0
  Storytrail Verteller Franciscus Haarlem. Foto: Storytrail.
  Storytrail Verteller Franciscus Haarlem. Foto: Storytrail.
  zo
  01
  okt2017
  Vleeshal Grote Markt Haarlem

  Tijd: 14:00

  Locatie: Grote Markt voor de Vleeshal

  Adres: Vleeshal Grote Markt Haarlem

  Website:

  Kosten: Zie tekst

  Zondag 1 oktober 2017

  Beleef de geschiedenis van Haarlem met verhalenverteller Franciscus van theatergroep Stadsavonturen. Laat u meevoeren door de eeuwenoude stad en geniet van de mooiste, spannendste en meest bizarre verhalen uit de stadshistorie.

  De Storytrail stadswandeling van verteller Franciscus is een historische rondleiding en verteltheatervoorstelling in één. U maakt kennis met de burgers en buitenlui die eeuwen terug in Haarlem woonden en werkten. U gaat op audiëntie bij Graaf Willem II, die het bijna tot keizer heeft geschopt. En u beleeft het legendarische Beleg van Haarlem in de Tachtigjarige Oorlog. Geen jaartallen en andere feitjes, maar meeslepende verhalen die u nog lang bij zullen blijven.

  De Storytrail stadswandeling Haarlem begint op zondag 1 oktober 2017 om 14.00 uur op de Grote Markt voor de Vleeshal. Reserveren is noodzakelijk. Dit kan op www.storytrail.nl/stadswandeling-haarlem. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7FL421R en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

  Categorie  Haarlem Nieuws Top

  Add To Calendar

  Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
  Voer je e-mailadres in:


  (Geleverd door FeedBurner)
  Vorig artikelZigeunermuziek in Koetshuis van Kasteel Keukenhof
  Volgend artikelProgramma Filmschuur week 38
  De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.

  Laat een bericht achter

  Please enter your comment!
  Please enter your name here