WAJO! Breekt Haarlems nachtleven open met Feest- Spelshow

“Haarlems evenementenbureau ‘Je Suis Energy’ organiseert een nieuwe uitgaansavond, waarin naast lekker dansen, theater en spel centraal staan; WAJO! Feest- Spelshow”

0

De nieuwe feestshow van Je Suis Energy wordt op vrijdag 6 maart gelanceerd in Patronaat Haarlem. WAJO! verrast met dansbare muziek, toffe spellen en te gekke prijzen voor de deelnemers.

Anders dan bij bestaande feestconcepten staat bij WAJO! ‘verrassend theater’ centraal. Bezoekers kunnen niet alleen dansen op de lekkerste hits van de ‘90s tot nu, maar ook deelnemen aan activiteiten op het podium en in de zaal. De winnaar van iedere activiteit wordt in de watten gelegd; persoon in kwestie mag zelfs plaatsnemen op een speciaal gebouwde mega-troon, als KONING(IN) WAJO!

’s Lands meest anarchistische goochelduo is erbij
Welke activiteiten er precies te doen zijn op 6 maart blijft natuurlijk nog geheim, maar denk aan ludieke duels met een hele dikke knipoog. “Een beetje zoals bij ‘De Droomshow of Now or Never’ de tv shows van weleer. Iedereen moet een spel kunnen winnen, we doen de meest uiteenlopende dingen,” aldus Daan Baars, een van de organisatoren. “Alles is lekker toegankelijk, maar wel lach opwekkend. De activiteiten zijn niet stoer of macho,” vult compagnon Jelle van Gijtenbeek aan. Een draaiboek is er wel, maar er blijft veel ruimte voor spontaniteit. Kan ook niet anders, want komende editie wordt gehost door niemand minder dan ‘Magic Tom & Yuri’, ’s lands meest anarchistische magische duo. Zij leiden de show met hun mix van theater, magic, punk, dans en vooral heel veel komedie.

Je Suis Energy
WAJO! Feest- Spelshow is een productie van Je Suis Energy. Het creatieve bureau heeft ruime ervaring in de landelijke evenementenscene en is tevens organisator van het Haarlemse muziekfestival ‘PolderGoud’. Met WAJO! heeft de organisatie de hoogtepunten van jarenlange feest- en festivalervaringen samengevoegd in een clubavond.
Dans, Speel en WIN!

Voor tickets, klik hier.

Advertentie