Patronaat presenteert Selah Sue in Openluchttheater Bloemendaal

0

Het is alweer een aantal jaar geleden dat de Vlaamse Selah Sue met haar gelijknamige debuutalbum menig hitlijst bestormde. Het was een knallende binnenkomer, België bleek te klein. Ze veroverde Europa en sleepte de ene na de andere platina plaat binnen en schitterde op grote festivals.

Ze was amper twintig jaar toen ze het voorprogramma voor Jamie Lidell mocht verzorgen in Londen. Als kers op de taart vroeg niemand minder dan Prince haar om voor zijn show te openen in Antwerpen. Wat opvalt aan de muziek van Selah Sue is haar doorleefde stemgeluid waarmee die lekker bombastische tracks als ‘Raggamuffin’ en ‘Crazy Vibes’ perfect ondersteund worden.

Het leek even stil, maar het was de stilte voor een prachtige storm. Onlangs verscheen de EP ‘Alone’ waar opgemerkt kan worden dat de singer-songwriter zich heeft laten inspireren door een mix van disco, triphop, hiphop, electronica en rustige ballads. Met de swingende gelijknamige single ‘Alone’ wordt duidelijk dat in die paar jaar tijd stappen zijn gemaakt. Grote stappen. Selah Sue bezit nu een nóg internationaler geluid, maar is gelukkig haar herkenbare sound niet verloren.

Haar langverwachte tweede album ‘Reason’ zal eind maart uitkomen. En op vrijdag 31 juli zal zij haar nieuwe (uiteraard afgewisseld met ouder) werk ten gehore brengen in het prachtige Openluchttheater Bloemendaal. Deze bijzondere show wordt gepresenteerd door Patronaat.

Let op: De kaartverkoop voor dit concert start op zaterdag 7 maart 2015 vanaf 10.00 uur

SELAH SUE (B)
Vrijdag 31 juli 2015 | Openluchttheater Bloemendaal | Open 19.30 u – Aanvang 20.00 u | € 25,- vvk (ex fee)