Musicalster in 4 dagen

0

De wandel- en zwem 4-daagse kennen nu wel. Wat zou er gebeuren als zang, dans en spel in een 4-daagse samen komt? Jazeker, de Musical4-daagse. Van 20 t/m 23 december nu ook in de Stadsschouwburg Haarlem.

De Musical4-daagse is een begrip. Afgelopen zomer- en herfstvakantie hebben totaal 50 jongeren vier dagen lang in Alkmaar naar een voorstelling toe gewerkt. Vrienden en familie konden als een daadwerkelijk publiek komen kijken. Laura Borst (9 jaar) kijkt terug op de afgelopen Musical4-daagse: “Ik vond het ontzettend leuk en heb heel veel van de Musical4-daagse geleerd. De volgende keer ben ik er zeker weer bij!”

Caroline Leardini en Jeroen Heiliegers zijn beide zangdocent bij MuziekTheaterLab en hebben dit totaal nieuwe concept ontwikkeld. De Musical4-daagse geeft jongeren vanaf 6 jaar de kans om in de vakantie een intensieve musicaltraining te volgen. Binnen vier dagen zetten Jeroen & Caroline met hard werkende en enthousiaste jongeren een musical in de spotlight voor publiek. Naast vier dagen lang alleen maar zingen, dansen en acteren zal er ook decor en kostuums gemaakt moeten worden. In samenwerking met Stadsschouwburg en Philharmonie Haarlem zullen de jongeren zelf hun decor in elkaar zetten en in een écht theater optreden!

Op de Facebook pagina van MuziekTheaterLab staan foto’s en video’s om een indruk te krijgen van de afgelopen Musical4-daagse. Er is maar beperkt plaats dus ga voor meer informatie en prijzen naar www.muziektheaterlab.nl/musical4-daagse.

- Advertentie -