150ste Nieuwste Blokker geopend in Haarlem

0

Vandaag opent in Haarlem de 150ste Nieuwste Blokker aan de Grote Houtstraat 112. De winkel is ingericht in de nieuwe look and feel van Blokker. Klanten kunnen vanaf vandaag in deze vernieuwde winkel kennismaken met het vertrouwde basis- én nieuwe assortiment van de retailer. De Nieuwste Blokker is een winkel waar je terecht kunt om van je huis een thuis te maken.

Blokker is sinds afgelopen jaar bezig om de winkelketen te vernieuwen. Kenmerkend voor de Nieuwste Blokker-winkels zijn het nieuwe logo dat een helder en geheel eigentijdse Blokker laat zien en de heldere en transparante indeling van de winkel, met meer aandacht voor productgroepen. De winkels zijn ingedeeld in diverse categorieën, waardoor klanten meer overzicht krijgen en nog makkelijker de producten kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Blokker staat onder meer bekend om zijn uitgebreide en zeer scherp geprijsde, elektrische huishoudelijke apparaten. Zoals de collectie stofzuigers, airfryers, mixers en koffiezetapparaten van vele merken. Deze merken representeren kwaliteit. Daarnaast kunnen klanten terecht bij Blokker voor de vertrouwde schoonmaakartikelen. Het assortiment heeft naast typische Blokker-basisproducten ook vernieuwde eigen merk producten zoals handdoeken en dekbedovertrekken, notebooks en party artikelen, en producten die inspelen op trends en seizoenen.

In de Nieuwste Blokker is ook een online bestelpunt aanwezig waar klanten gemakkelijk artikelen kunnen bestellen. Artikelen die via dit online bestelpunt in de winkel worden besteld, kunnen binnen één dag thuis worden afgeleverd bij de klant of worden opgehaald in de winkel.

Bedrijfsleider Rik Brand: “We staan klaar om de klanten te verwelkomen in onze Nieuwste Blokker in het centrum van Haarlem. We zijn erg blij met de vernieuwing van de winkel. De nieuwe winkeluitstraling is prettig en overzichtelijk. Dankzij deze mooie verandering komt ook ons assortiment meer tot zijn recht. We zijn erg benieuwd naar de reacties van onze klanten!

Directeur Winkeloperatie Corné Mulders: “Vol trots openen we deze week de 150ste vestiging van de Nieuwste Blokker. Klanten krijgen hierdoor steeds meer te zien van onze vernieuwing. Blokker blijft een winkel voor iedereen met kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Advertentie