Help de Club van 100 verder groeien

0

Eind vorig jaar heeft voetbalclub Haarlem-Kennemerland de Club van 100 opgericht om een financieel steuntje in de rug te krijgen. En met succes! Al 25 betrokken mensen werden lid. Veelal ouders van kinderen op de club. Zij helpen de club bij de aanschaf van nieuwe voetballen bijvoorbeeld. Of aan beeldschermen om wedstrijdinformatie te tonen.

Honderd staat voor het bedrag dat elk lid doneert: 100 euro. Onze ambitie is om de Club dit jaar verder te laten groeien naar minstens 50 leden en uiteindelijk naar 100 leden. Zodat we ter zijner tijd het clubhuis een hoognodige renovatiebeurt kunnen geven.

Daarom roept Haarlem-Kennemerland nu opa’s en oma’s, oud-leden en andere betrokken mensen op om zich aan te sluiten bij de Club van 100. Wie lid wordt, krijgt een wel heel bijzondere vermelding in het clubgebouw en jaarlijks een uitnodiging om elkaar te ontmoeten op een speciale middag.

Ook bij de Club van 100 horen? Mail dan naar HKsponsoring@xs4all.nl en ontvang nadere informatie en het inschrijfformulier.

Het sponsorbord en de vermeldingen voor de Club van 100 werden ontwikkeld en gesponsord door Plan B.