14e editie Beursvloer Haarlem

HÉT prikkelende zomer-netwerk van Bedrijf & Samenleving

0

De beursvloer is dé ontmoetingsplaats en het netwerk waar bedrijven en maatschappelijke organisaties met elkaar in verbinding komen.

Het concept is even simpel als doeltreffend: maatschappelijke organisaties hebben behoefte aan kennis, klussen, materialen en/of helpende handen terwijl bedrijven dit vaak in huis hebben. Bedrijven hebben behoefte aan een juiste match die past binnen hun netwerk en bij hun maatschappelijke imago. Beide partijen komen samen op de Beursvloer en zodra de gong heeft geklonken brengen hoekmannen verschillende partijen bij elkaar, matches worden gemaakt en door de notaris bekrachtigd. Het draait om vraag en aanbod met gesloten beurzen.

De officiële opening wordt wederom verzorgd door onze beschermheer Burgemeester drs. J. Wienen met als vaste spreekstalmeesters Dieuwertje Blok en Dolly Bellefleur.

Nieuw dit jaar is dat de deelnemende bedrijven een ‘vaste plek’ krijgen op de beursvloer. Ze worden per categorie ingedeeld. Dit maakt het ‘vinden van’ bedrijven makkelijker voor de vragende partij.

We gaan er weer een gezellig en feestelijk netwerk van maken met leuke verrassingselementen dus meld je snel aan als bedrijf of organisatie via bedrijfensamenleving.nl/beursvloer.

Programma
15.15 uur: Inloop
16.00 uur: Gongslag door onze beschermheer: burgemeester drs. J. (Jos) Wienen
16.05 uur: Handelen met spreekstalmeesters: Dieuwertje Blok & Dolly Bellefleur
17.30 uur: Afsluitende (netwerk)borrel

Info
Datum: donderdag 28 juni
Tijd: 15.15 – 17.30 uur
Locatie: de Philharmonie in Haarlem

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)