Joris’ Kerstboomdiners bij Resto VanHarte Haarlem

Kerst vier je samen bij Resto VanHarte

0

Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte en KRO NCRV organiseren dit jaar op twee avonden een Joris Kerstboomdiner in Haarlem Parkwijk: op dinsdag 18 en op donderdag 20 december. Locatie is Buurtcoöperatie Turquoise Parkwijk op Prinses Beatrixplein 51-53.

Iedereen is welkom om hier samen met buurtgenoten te genieten van heerlijk eten, mooi gedekte tafels en sfeervolle kerstversiering. Deze kerst nodigt Resto VanHarte mensen ook uit om de stichting te steunen. Bestel het Resto VanHarte kersthartje op webshop.restovanharte.nl en draag financieel bij aan de diners van Resto VanHarte

Kom langs en schuif gezellig aan
Met kerst pakken Resto VanHarte en KRO NCRV uit met extra lekker eten, een feestelijk gedekte tafel en kerstversiering waaronder de Joris’ kerstboomballen. Alle gasten krijgen de mogelijkheid om een tekst of een foto van een dierbare te plaatsen in de speciaal hiervoor ontworpen Joris kerstbal en deze op te hangen in de kerstboom. Bijdrage voor het diner is zeven euro. Met de Haarlempas is het vier euro. Graag van tevoren reserveren via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (35 ct/gesprek).

Schenk een ander een hartverwarmend diner met buurtgenoten
Deze kerst nodigt Resto VanHarte inwoners van Haarlem uit om anderen een hartverwarmend diner met buurtgenoten te schenken. Dit kan middels de aanschaf van het Resto VanHarte kersthartje. De hartjes kosten zeven euro per stuk, de gemiddelde prijs van een diner in de buurtrestaurants van Resto VanHarte, en zijn gemaakt door mensen met een beperking van Atelier Uit De Kunst. Met de aanschaf van het Resto VanHarte kersthartje draag je financieel bij aan de diners van Resto VanHarte. Resto VanHarte biedt mensen met weinig sociale contacten de kans om weer mee te doen. Steun ons! Ga naar de webshop en bestel nu uw kersthartje(s).

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “Google Maps” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.

Advertentie