Ssst, pas op, een ree! Wild kijken met de boswachter

Avondexcursie Landschap Noord-Holland op buitenplaats Leyduin

0

Wat is er leuker in de natuur dan met de boswachter speuren naar wild op buitenplaats Leyduin? Het is nu extra spannend, want in deze tijd van het jaar worden de eerste jonge reeën geboren. Ze laten zich soms prachtig bekijken. Wie weet wat je verder nog te zien krijgt. De natuur zit vol verrassingen, juist als de avond valt…

Een leuke excursie voor het hele gezin. Op vrijdag 28 juni om 20:30 uur is het verzamelen op de parkeerplaats van landgoed Leyduin, op de grens van Vogelenzang en Heemstede. De excursie duurt tot ca. 22.00 uur. Zin om mee te gaan? Reserveer nu een plek.

Info
Wanneer: vrijdag 28 juni 2019 van 20:30 tot 22:00 uur
Vertrekpunt: Parkeerterrein buitenplaats Leyduin, Woestduinweg 4, 2114 BJ Vogelenzang.
Reserveren: www.gaatumee.nl of www.landschapnoordholland.nl.