Dekamarkt Oranjeboomstraat weer open

0

Tussen de Avondvierdaagse en de Haarlem Nightskate van aanstaande woensdag gebeurde er gisteren nog iets bijzonders: de DekaMarkt op de Oranjeboomstraat opende haar deuren na een flinke verbouwing. In de vernieuwde supermarkt haal je alles in huis om vol energie de komende skeelertocht uit te rijden.

Acht dagen geleden sloot de supermarkt haar deuren en in die periode is er veel gebeurd. Bij binnenkomst valt je blik direct op de nieuwe groente- en fruittafels. Hier vind je veel verse seizoensproducten en je tapt hier zelf verse jus d’orange. Als je verder de winkel in loopt, komt de geur van versgebakken broodjes je tegemoet. Nieuw toegevoegd is namelijk een bake-off afdeling met vers gebakken broodjes als een roombotercroissant, volgranenbol of gevulde koek. De winkel is daarnaast voorzien van nieuwe koelingen en het assortiment met houdbare producten is uitgebreid. Hierdoor wordt het dus nog lastiger om te bedenken wat je vanavond op tafel zet. Kom dus vooral zelf kijken, proeven en ervaar het zelf!

Boodschappen doen kan van maandag tot en met zaterdag tussen 8.00 en 19.00 uur.

Nieuw: loyaliteitsprogramma Smaakmakers
Net als in alle andere DekaMarkt winkels kunnen Haarlemse klanten ook Smaakmaker worden. Smaakmakers sparen punten bij hun boodschappen. Deze punten kunnen worden ingewisseld voor hoge kortingen op mooie producten en uitjes in de Smaakmakershop.

Advertentie