Tentoonstelling fotografe Renata Jansen

0

De Haarlemse fotografe Renata Jansen (1969) begon zo’n 10 jaar geleden met fotograferen als hobby. Na het afronden van de fotovakschool in Amsterdam in 2012 kreeg haar fotografiecarrière een vliegende start met het project ‘Huis van de sport’ in Hoofddorp tijdens de bouw van het Sportcomplex koning Willem Alexander en de campagne ‘Jaar van de sport (2014)’ voor Citymarketing Haarlemmermeer.

In deze tentoonstelling het beste werk van de afgelopen 10 jaar die vooral uit haar grote liefde sport en portret bestaat. Tevens is te zien het portret-project gemaakt tijdens haar 50e levensjaar ‘50 pics to 50’; 50 portretten van dierbaren, mensen die belangrijk zijn of belangrijk zijn geweest. Samen een soort zelfportret omdat in elk portret de reflectie zichtbaar is van de fotografe. Op haar 50e verjaardag in september was de feestelijke expositiestart van het project al te zien in de Leica Store Amsterdam.

De tentoonstelling is van 22 februari t/m 24 maart 2020 te zien bij ISOO.nu op het stationsplein 46 Beverwijk.

Eén van de vele sportfoto’s van de afgelopen 10 jaar, deze van de begin fase tijdens het EK Waterpolo 2012 in Eindhoven.
Eén van de vele sportfoto’s van de afgelopen 10 jaar, deze van de begin fase tijdens het EK Waterpolo 2012 in Eindhoven.

Het hele proces van nadenken; wie in het leven zijn en waren belangrijk, al deze mensen op bezoek, fotograferen en het uiteindelijke resultaat bij elkaar een enorm kostbaar en dierbaar kado aan mezelf,” aldus de fotografe.

De foto’s van Renata zijn ook geregeld te zien op Haarlem updates, onder andere bij items over sport en de gemeente Haarlem. Voor meer informatie over Renata Jansen zie renatajansen.nl.

 

 

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “Google Maps” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.