In de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk zijn steeds meer community’s actief. Zo ook Neide Bastos en haar team. Zij openen zondag 7 november Kunstnest: een creatief atelier in de Bibliotheek, waar kinderen op een speelse manier aan de slag gaan met tekenen, schilderen en knutselen.

Op zondag 7 november is de feestelijke opening van het Kunstnest-atelier in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk. Vanaf 14:00 uur zijn ouders en kinderen welkom om Kunstnest te ontdekken. Wees van harte welkom!

Wat is Kunstnest?
Bij Kunstnest worden kinderen van 4 t/m 12 jaar spelenderwijs uitgedaagd om te onderzoeken en te experimenteren met materialen die in het atelier aanwezig zijn. De kinderen kunnen tekenen, schilderen of knutselen. In de weekends en schoolvakanties zullen er ook (theater)workshops worden georganiseerd.

Wanneer is het atelier open?
Na de opening op 7 november is Kunstnest iedere week geopend en kunnen kinderen elke maandag, dinsdag en woensdag in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk terecht. Deelname is gratis. Per keer kunnen er 8 kinderen meedoen. Meer informatie over Kunstnest: www.kunstnest.org

Kunstnest, creatief atelier
Iedere ma, di en wo van 15:00 tot 17:00 uur
de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk, Fie Carelsenplein 2, Haarlem | voor kinderen van 4 t/m 12 jaar | Gratis | per keer kunnen er 8 kinderen meedoen

Kunstnest is onderdeel van het Meemaakpodium, het communityplatform van de Bibliotheek Zuid-Kennemerland: een open podium voor iedereen die houdt van kunst en cultuur. Een plek waar je kunt dromen én doen! Meer over het Meemaakpodium: www.bibliotheekzuidkennemerland.nl/bibliotheek/meemaakpodium.html.